Kundeservice

Har du brug for hjælp? Nedenfor kan du se nogle ofte stillede spørgsmål, som måske kan hjælpe dig på rette vej. Finder du ikke svaret her, sidder vi klar til at hjælpe.

SKRIV TIL OS

ADRESSE

Plus-Plus A/S

Borupvej 20
4300 Holbæk, Danmark
CVR: 32082882

FAQ

 • Kan Plus-Plus vaskes?

  Det er nemt at rengøre dine Plus-Plus. Læg dem i en vaskepose og derefter i vaske-eller opvaskemaskine på max. 90 grader, og dine Plus-Plus vil skinne på ny.

 • Hvad er Plus-Plus lavet af?

  Plus-Plus er lavet af LDPE, som er en forkortelse af Low-Density PolyEthylene. Det er en type plast, som bruges til en lang række forskellige produkter, herunder bløde plasticflasker, på indersiden af mælkekartoner og plasticposer til brød og frostvarer. Det er et sejt og fleksibelt materiale, som er meget velegnet til fremstilling af legetøj. Vores byggeplader og hjul er fremstillet af ABS, et materiale som ofte bruges i byggeklodser.

  Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og får de fleste af vores råstoffer fra EU leverandører. Vi udfører en lang række tests af alt produktionsmateriale for at sikre os, at det lever op til vores standarder.

  Plus-Plus is 100% genanvendelig. Når det ikke længere er i brug opfordrer vi til, at det bortskaffes som plastaffald - eller endnu bedre, gives videre til nye brugere eller gemmes til kommende generationer.

 • Leververingstid

  Vi tilstræber at afsende ordren samme arbejdsdag, som du afgiver ordren, hvis ordren er afgivet før kl. 12.00 – ordrer, der er afgivet efter kl. 12.00, tilstræber vi at afsende den følgende hverdag. Ordrer afgivet i weekender og helligdage vil blive håndteret den førstkommende hverdag. De fleste pakker bliver leveret inden for 1-3 hverdage.

 • Tilbyder I gratis fragt?

  Køb for mere end 499,95,- og vi betaler fragten.

 • Hvilke betalingsmidler modtager I?

  Lige nu modtager vi følgende betalingsmidler, VISA, MasterCard og MobilePay.

 • Returret i forbindelse med jul?

  Vi har forlænget returret i forbindelse med julegaver. Ordrer lagt fra 25.oktober og til og med jul, har forlænget returret frem til og med 31.januar 2024.

Kontaktformular